Leglo C na razstavi | C Litter At The Show

Včeraj in v soboto so nas skupaj z Enjo, Viki, Bobijem in Simbo odpeljali na mednarodno razstavo mačk v Ljubljani. Bili smo pridni (nekateri z malo več korajže, drugi z malo manj :) ), vsekakor pa smo uživali v crkljanju, saj so nas obiskovalci hoteli vsake toliko malce pobožati ali podržati v naročju.

Največ pozornosti je pridobil Chilli, ki je v soboto osvojil drugo mesto kot najprikupnejši mladič po presoji obiskovalcev, sodnikom pa se je (s svojo “možatostjo” :D ) prikupil Cappuccino, oba dneva nagrajen z Excellent 1 ter Best in Variety.

Prav tako je Best in Variety oba dneva osvojil tudi Simba, poleg tega tudi nominacijo. Princesa Enja pa je bila v nedeljo zmagovalka v Best in Show-u.

Cappuccino and Cupcake

Cappuccino & Cupcake

This weekend we were taken to the international cat show in Ljubljana, (with Enja, Viki, Bobi and Simba). We were well-behaved, of course (some of us braver than the others 🙂 ), and we absolutely enjoyed the cuddling – visitors wanted to touch and caress us most of the time.

On Saturday all the attention was given to Chilli, who won 2nd place as the cutest kitten, according to the visitors’ votes. But the one who really charmed the judges (with his “masculinity” :D) was Cappuccino, both days rewarded with Excellent 1 and Best in Variety.

Simba also won Best in Variety both days and a nomination too. And on Sunday princess Enja was the winner of Best in Show.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s